Om os​

Midtsjællands Hundepension bor i naturskønt område tæt på Susåen og midt mellem Ringsted og Næstved, se evt. under kon​takt.


Vi bor på en 4 firlænget ejendom, hvor vi nu har omdannet en del af den til hundepension.

Siden 1995 har vi haft Cavalier King Charles Spaniel og vores hunde betragtes som medlemmer af vores familie og vores venner.

Når vi skal passe din hund bliver den som et familiemedlem, så du behøver ikke være nervøs for at den blot bliver placeret i et bur hele døgnet.

Vi har altid interesseret os meget for hunde, og har altid haft en større eller mindre flok. Vi er god til at aflæse hundens kropssprog, noget man er nødt til at blive god til, hvis man vil have en velfungerende flok.

Vi har oftere og oftere blevet benyttet af vore venner og bekendte til at passe deres hunde. Det har virkelig givet os en masse dejlige oplevelser og erfaring, og givet os lysten til at drive en hundepension.

Vi modtager hunde hele året.

Vurderet 4.8 / 5 stjerner på baggrund af mere end 24 anmeldelser på Google.

​Her kan min stuehund føle sig hjemme i stuerne, sammen med andre søde hunde. Anbefalelsesværdig!

​- Jens

​Bedste hundepension. Hjertet er med for hunde af alle racer og individuelle behov. Som at aflevere i privat hjem hos gode venner​

 

- Gitte

​Simpelthen den bedste hundepension jeg har oplevet. Suverænt et sted med hjertet på rette sted. Der findes ikke et bedre sted 

​- Chuck 

Midtsjællands Hundepension   |  Suså Landevej 120, 4171 Glumsø  |  Telefon: 40 36 48 90  | E-mail: hundepension@mail.dk